Detox vodou Mira

Zvykli Ste robiť vo svojom byte jarné upratovanie? A vo svojom organizme? Zamysleli Ste sa už niekedy nad tým, ako by Ste sa cítili, keby Ste museli po celý život, bez oddychu a dovolenky sústavne len pracovať,? Náš organizmus to robí bez prestávky 24 hodín denne.

Gondolt már valaha arra, hogyan érezné magát, ha egész életében folyamatosan dolgoznia kellene, pihenés és szabadság nélkül? Szervezetünk ezt teszi, a nap 24 órájában, megállás nélkül.
Ahogyan Önnek, szervezetünknek is szüksége van időnként egy kis pihenésre, hogy regenerálódjon. Tartson tavaszi nagytakarítást, salaktalanítson, méregtelenítsen és meglátja, teste meghálálja a gondoskodást.

Salaktalanításnál és méregtelenítésnél fontos, hogy először a beleket ürítsük ki.

1. lépés: béltisztítás

A leggyorsabb és leghatásosabb természetes hashajtó a Hunyadi János gyógyvíz, melynek fő alkotói a glaubersó és keserűsó. „…A keserűsó hatására megnő a bélben a folyadéktartalom, másrészt a keserűsó serkenti a bélfalat a béltartalom továbbítására, ennek eredményeképpen bekövetkezik a székletürítés. A glaubersós gyógyvizek átöblítik a bélcsatornát, leoldják a bélfalról a gyulladásos váladékot, nyálkát és a baktériumokat, majd mindezt eltávolítják a széklettel.
A gyógyvíz hatására csökkennek a bélben az erjedéses folyamatok és kevesebb a baktériumok által termelt méreganyagok mennyisége is. A glaubersós gyógyvíz hatására megindul a székletürítés és megszűnnek a beteg kellemetlen puffadásos panaszai…” (Dr. Zajkás Gábor)

2. lépés: méregtelenítés

Méregtelenítés során fogyasszon sok folyadékot, egyen sok gyümölcsöt, zöldséget, kerülje az alkoholfogyasztást, dohányzást. Ennek kiegészítéseként 3-6 héten át, kúraszerűen fogyasszon Mira gyógyvizet, naponta 2x1 dl-nyi mennyiségben, aztán tartson szünetet. A Mira víz kíméletesen tisztít, óvja belsőjét. Segít megemészteni a napközben bekapott falatokat, fogyókúrába építve pedig Ön is meglepődik, milyen könnyen szabadul meg a téli hónapokban felszedett súlytöbblettől.
A kúrát évente kétszer célszerű megismételni.

KEZDJE A TAVASZT A TISZTASÁG JEGYÉBEN!

Keresse a gyógynövényboltokban, gyógyszertárakban, élelmiszerboltokban!

További bejegyzések