Bemutatkozás

Bemutatkozás

Cégünk 30 éve foglalkozik gyógy- és ásványvizek palackozásával és forgalmazásával. Az évek során a termékpalettánk folyamatos változáson ment keresztül, míg végül kialakítottuk a jelenlegi kínálatot.

Jelenleg a világszerte jól ismert Hunyadi János glaubersós gyógyvíz, a Ferenc József keserűvíz, a Mira glaubersós gyógyvíz, a Mira Baby gyermekgyógyvíz, a Parádi kénes gyógyvíz, a Parádi szénsavval dúsított ásványvíz, valamint a mátrai forrásvizekből készült Aqua Friss és Aqua Oxigén Plusz oxigénnel dúsított ivóvízcsalád teszi ki a termékpalettánkat. A termékeink palackozása két palackozó üzemünkben, Parádsasváron és Tiszajenőn történik, forgalmazásukat pedig saját, országos kereskedelmi hálózatunk segítségével valósítjuk meg, melyet az ország különböző területein található raktáráruházaink biztosítanak.

A gyógyvizeket kórházakban, szanatóriumokban alkalmazzák különböző betegségek gyógyításában, utókezelésében, de nem hiányozhatnak egyetlen háztartásból sem. A gyógyszerekkel ellentétben természetes gyógyvizeink mellékhatások és a hozzászokás veszélye nélkül segítenek emésztési panaszok esetén, gyomorbántalmakban, máj- és epeproblémákban, hörghurutban, s korunk népbetegségeinek számító elhízásban, cukorbetegségben és még sok más betegségben. A gyógyvizek többféle ásványianyag tartalmuknál fogva komplex hatást gyakorolnak a szervezetre.

Cégünk 3 különböző típusú, de egységes arculatú termékével a Parádi kénes gyógyvízzel, Parádi ásványvízzel és Aqua Oxigén Plusz oxigénnel dúsított ivóvízzel a kereskedelem mellett egy másik szegmensben, a vendéglátásban is szerepet vállalt. Számos étterem, szálloda választotta kiváló minőségű vizeinket vendégei számára. Egyik legnagyobb fogyasztónk ezen a területen a Mátra Kemping Sástó Kft., amely három szálláshelyén, a négycsillagos Mátra Kempingben, a háromcsillagos Sástó Hotelben és a Panoráma Panzióban bekészítésként e három vízzel kedveskedik a vendégeinek.

A vállalkozás központja Gyöngyösön található. A vevők kiszolgálása három raktáráruházból és egy disztribútor partnerből álló kereskedelmi hálózaton keresztül történik, mely biztosítja az ország élelmiszerboltjainak, gyógyszertárainak és gyógynövényboltjainak, szálláshelyeinek, vendéglátó egységeinek zavartalan ellátását.

Vállalatunk rövid története

Kezdetben a termékválaszték és az értékesítési rendszer is igen egyszerű volt, a termékválaszték elsősorban a két palackozó üzemmel átvett termékekből állt: ide tartozott a Parádi szénsavval dúsított ásványvíz és az összes magyarországi gyógyvíz, a Hunyadi János glaubersós, a Ferencz József keserűsós, a Salvus alkáli-hidrogénkarbonátos, a Jodaqua jódos-brómos, a Parádi kénes, a Mira glaubersós gyógyvizek, valamint a Mira Baby gyermekgyógyvíz.

Az évek során a Salvus és a Jódaqua gyógyvizek kikerültek a cégünk kínálatából, helyettük új termékek kialakításával, és egy szlovén gyógyvíz, a Donat Mg. forgalmazásával bővült a termékpaletta.

2000. januárjában, az ÉLPAK, ami ekkor már, mint részvénytársaság tevékenykedett, a két fő profil szétválasztása érdekében létrehozott két önálló KFT-t. A PACKER KFT vette át a palackozástechnikai profilt, míg a MEDAQUA KFT égisze alá került a gyógy- és ásványvizek palackozása és forgalmazása.

Telephelyeink

MEDAQUA KFT központi telephelye

Cégvezető: Palik Tibor
Főkönyvelő: Bezzeg Györgyné
Műszaki és termelési igazgató: Teyman Zoltán
Kereskedelmi igazgató: Cselkóné Szőke Katalin

3200 Gyöngyös, Keleti Karácsondi köz 1.
Tel.: (37) 316-480, 316-483, 316-098, 311-958

Medaqua központ Medaqua kút
Palackozó üzemek és raktárak

Gyógy- és ásványvíz üzem, nagykereskedelmi raktár

3242 Parádsasvár, Rákóczi út 3.
Tel./Fax: (36) 364-013
Üzemvezető: Szabóné Fényesi Ágnes
Raktárvezető, területi képviselő: Bakonyi Mária

Mira üzem és nagykereskedelmi raktár

5094 Tiszajenő, Belsőjenő 5.
Mobil: (30) 206-3320
Tel./Fax: (56) 434-022
Üzemvezető: Berze Erika

Nagykereskedelmi raktárak

1107 Budapest X., Árpa út 1.
Tel./Fax: 1/263-0018, 1/263-0215
Raktárvezető: Lindner György

Disztribútor - Észak-Dunántúl

Sauervin BT
Rendelésfelvevő: Sauer Imre

9072 Nagyszentjános, Sport u 29.
Tel./Fax: (96) 544-034

Külföldi partnereink

Ukrajna
SEB-FARMACIA
(ЧП «Себ-Фармация»)

ul. Butlerova Akademika 2. 02090 Kijev
Kapcsolattartó: Irina Chepil
Tel.: +380 (44) 230-70-32
E-mail: kurator@vofarmacia.kiev.ua

Csehország - Szlovákia
Területi képviselő: Thermia s.r.o.

934 05 Levice, Zdenka Nejedlého 2877/53
Tel.: +421 (903) 721 041
E-mail: szakal@pacioli.info
Kapcsolattartó: Ing. Ján Szakál
Web: medaqua.hu

Lengyelország
Centrum Medycyny Funkcjonalnej
ARKADIA MED P.U.H.

40-097 Katowice, ul. 3 Maja 22/1.
Tel.: + 48 (32) 7818015, 3537578
E-mail: drmasiuk@arkadiamed.com
Kapcsolattartó: Dr. Siergiej Masiuk