Mira

Prof. Dr. Halmy László: Mira-vizes ivókúra hatása a zsíranyagcserére és az epehólyag állapotára

A betegségek kialakulásáról és kezeléséről vallott nézeteink szinte évtizedek alatt változnak, de eközben nem változnak a föld mélyén nyugvó természeti kincseink, az ásványvizek és a gyógyvizek.

Prof. Dr. Halmy László / Dr. Kovács Ferenc: Kalóriaszegény étrend és ivókúra hatása

Napi 1000-1500 kcal tartalmú étrend mellett súlyos mértékben elhízott betegek négy hétig 3x2 dl Mira vizet kaptak. A szérum koleszterin, LDL koleszterin, triglicerid és a perox cukorterhelési görbe, valamint egyes májeredetű enzimek aktivitásának testsúly és zsírtömeg szignifikáns mértékű csökkenését észleltük a kontrollcsoport adatainak kisebb mértékű csökkenése mellett. A betegek megfelelő székletürítésről számoltak be. A kezelés megszakítása egy esetben hasmenés miatt volt szükséges.

Dr. Zajkás Gábor: Gyógyvizek szerepe emésztőrendszeri panaszok és betegségek kezelésében

A gyógyvizek eredményes alkalmazása emésztőszervi betegségek kezelésében több mint száz éves múltra tekint vissza. Ezek közé a gyógyvizek közé tartoznak az un. szulfátos, azaz keserűsós és glaubersós, valamint a kénes gyógyvizek.

A szulfátos gyógyvizek egyes epebetegségekben kedvező hatással rendelkeznek. A glaubersó oldat epeelválasztásra kifejtett hatását - kutyán végzett állatkísérlet - már 1888-ban közölte egy Rutherford nevű szerző a Review of Medicine című orvosi lapban. Rövidesen emberen is megerősítették a glaubersó epeelválasztást fokozó hatását.

Szlogen író verseny

A szlogeníró verseny nyertese: Bogdán Réka, Győr

A szavazási időszak lejártát követően, töröltük az egy helyről érkezett, ezért érvénytelen szavazatokat. Ez követően alakult ki a következő sorrend:

1. (127 szavazat)
Ki a Mira vizét issza
Soványságát nyeri vissza
Egy-két pohár minden napra
Egészségét vissza adja
(Bogdán Réka, Győr)

2. (111 szavazat)
MIRA – AMIRE RÁSZOKTUNK!
(Takács Flóra, Veszprém)

Címkék: 

Dr. Zajkás Gábor: Fogyókúra hatékonyságának növelése gyógyvízzel?

Méregtelenítés Mira vízzel

SZOKOTT TAVASZI NAGYTAKARÍTÁST TARTANI A LAKÁSÁBAN?

ÉS A SZERVEZETÉBEN?

Gondolt már valaha arra, hogyan érezné magát, ha egész életében folyamatosan dolgoznia kellene, pihenés és szabadság nélkül? Szervezetünk ezt teszi, a nap 24 órájában, megállás nélkül.
Ahogyan Önnek, szervezetünknek is szüksége van időnként egy kis pihenésre, hogy regenerálódjon. Tartson tavaszi nagytakarítást, salaktalanítson, méregtelenítsen és meglátja, teste meghálálja a gondoskodást.

Salaktalanításnál és méregtelenítésnél fontos, hogy először a beleket ürítsük ki.