Empfehlungen unserer Konsumenten

Az alábbiakban azon fogyasztóink véleményét olvashatja, akik megosztották velünk az általuk fogyasztott gyógyvizekkel kapcsolatos tapasztalataikat. Nagyon köszönjük Nekik önzetlen segítségüket. Reméljük, hogy ezek a tapasztalatok mások számára is segítséget nyújtanak a megfelelő gyógyvíz kiválasztásában, valamint a felhasználás módját illetően.

Ossza meg velünk Ön is személyes tapasztalatát.
A beküldők fáradozását honorálni fogjuk.

Hunyadi János gyógyvíz

"90 éves asszony vagyok, 26 éves korom óta szenvedek egy népbetegségben, mely az orvosok szerint sem gyógyítható. Hogy milyen sugallatra, de Hunyadi vizet kértem a gyógyszertárban,...nekem drága, de megvettem. Azóta 1 dl-t iszom reggelente, s nekem a csodával határos módon kínzó betegségem megszűnt. Szeretném, ha az a sok százezer ember tudna a gyógyvíz jó hatásáról. Mit tegyek?"

(Özv. Nitsek Jánosné, Mosonmagyaróvár)

"Gyerekkorom óta bél problémáim voltak. Aranyér, polip, bélcsavarodás, bélösszenövés. Mindent, de mindent kipróbáltak rajtam az orvosok. Az összes hashajtó, beöntés, korpa, lekvár /de tényleg minden/. Egyedül a Hunyadi víz használt, amit nagybátyám ajánlott. Ennek már 10 éve, azóta folyamatosan ezt használom. Azóta semmi bajom nem volt. Szépen helyre jött minden. Nagyon imádom ezt a terméket, és megváltoztatta az életem."

(Tóthné Szabó Tünde, Nyíregyháza)

"Én a terhességem idején próbáltam ki a Hunyadi János gyógyvizet, miután már a rostos étkezésen át a Tamarinlax lekvárig minden megengedett dolgot kipróbáltam, de a hatás csak nem jött. Ekkor kérdeztem meg az orvosomat, ő egyből a Hunyadi vizet javasolta. Naponta esténként lefekvés előtt 8 kortyot ittam és utána meg két deci vizet. Másnap délre mindig megvolt a hatása, mindenféle erőlködés nélkül. A javallatok ellenére én hűtő hidegen ittam, és így is hatott. Én minden kismamának és nem várandósnak csak ajánlani tudom, mert semmilyen galibát nem okoz és lehetővé teszi a mindennapi erőlködés nélküli székletürítést."

(Baranyi Anita, Hatvan)

"Kb. 15 éves korom óta szenvedek székrekedéstől, amely kialakulását a helytelen folyadékfogyasztásnak és táplálkozásnak tulajdonítom, ugyanis éveken keresztül kínoztam magam fogyókúrával, és napi fél liter folyadéknál többet nem igen fogyasztottam(úgy éreztem, még a víztől is hízok) Mire rájöttem, mekkora kárt tettem a szervezetemben, sajnos késő volt, és a problémámat csak fokozta, hogy rákaptam a hashajtókra, amelyek tartós használata csak fokozta a bélrenyheségemet. Szerintem a piacon nem létezik olyan szer, amit én ne próbáltam volna ki az elmúlt 16 évben (gyengébbek, drasztikusabbak), de minden szer csak átmenetileg enyhített a problémámon. Ekkor jött a nagy vízválasztó, várandós lettem, és tudtam, hogy nem folytathatom az eddigi, sokszor hasgörcsökkel tarkított hashajtó megoldásokat. Ráadásul veszélyeztetett terhesként kórházba kerültem, és több hónap ágynyugalomra kényszerültem, ami még csak fokozta volna kínjaimat........ekkor találtam rá a megoldásra, egy szobatársam ajánlotta a Mira baby gyógyvizet székletlazításra. Neki a védőnője ajánlotta a terhesség alatt, mert a vas-pótlás miatt nagyon renyhe volt az emésztése.
Személy szerint, én mind a négy vízfajtát kipróbáltam, de leghatásosabbnak a Hunyadi János bizonyult, ugyanis abból napi 1 dl is megteszi a kívánt hatást. Minden reggel iszom éhgyomorra, felhígítva 1-1,5 x vízmennyiséggel, így sokszor már reggeli után,1-2 órán belül hat, és ami nem elhanyagolandó, nem okoz görcsöket, csak könnyen üríthető, laza székletet. Nekem kb. 1 hónapig tartott, míg kikísérleteztem a leghatásosabb használati módot, és azóta is, bárkinek ajánlom, hozzáfűzöm, hogy legyen türelemmel, amíg beállítja a számára kedvező adagolást. Szerintem ennek a terméknek köszönhető, hogy a terhességem alatt csak 10 kilót híztam, mert szinte minden nap úgy éreztem, hogy kipucolta a beleimet, továbbá nem kellett attól félnem, hogy a pangó salakanyagból káros bomlástermékek jutnak vissza a véráramomba.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, és ajánlom is ezeket a gyógyvizeket.
Maradok továbbra is hűséges fogyasztójuk:"

(Tóth Piroska, Szeged)

Ferenc József gyógyvíz

"Dér Lászlóné vagyok, 7-8 éve fogyasztom a Ferenc József gyógyvizet. Betegségem miatt - ugyanis 12 éve egy súlyos agyvérzést kaptam - nem dolgozhattam és nem mozgok eleget, ezáltal székrekedésem volt. Felírt nekem az orvosom különféle hashajtókat, de ez csak ideig-óráig hatott. Egy szintén beteg rokonom, aki ugyanezzel a problémával küszködött, ajánlotta a Ferenc József gyógyvizet, mert neki bevált. Azóta rendszeresen iszom és nincs gondom a székletemmel és a gyomrommal. Én ezt sokaknak ajánlottam, azóta egyikük se panaszkodik. A Ferenc József gyógyvíz rendbe tartja a gyomromat és a székletemet. Nagyon meg vagyok vele elégedve, és mindenkinek ezt ajánlom, aki ilyen gondokkal küzd."

(Dér Lászlóné, Abasár)

Mira gyógyvíz

"Életem során háromszor kezeltek hasnyálmirigy-gyulladással. Az első kórházi kezelésemre 1983 őszén került sor. Három hétig feküdtem kórházban, ahol megállapították, hasnyálmirigy-gyulladásom van, valamint epém sűrűsödésre hajlamos. A diéta mellett a Mira gyógyvíz fogyasztását javasolták. A kórházi kezelés után fél évig napi rendszerességgel fogyasztottam a Mira gyógyvizet, majd abbahagytam a gyógyvíz kúraszerű alkalmazását, fél évig szüneteltetve azt. 1984 őszén újra kórházba kerültem, újra hasnyálmirigy-gyulladással kezeltek, de most az epémet is megműtötték. Felépülésem után fél évig ismét kúraszerűen, napi 1-1,5 decilitert fogyasztva alkalmaztam a gyógyvizet. Fél év után újra abbahagytam a kúrát, amelynek következtében 1985-ben újra kórházba kerültem, a már ismert egészségügyi problémák miatt. Ekkor arra az elhatározásra jutottam, hogy többet nem hagyom abba a Mira gyógyvíz alkalmazását és a mai napig rendszeresen fogyasztom a gyógyvizet. Mióta rendszeresen Mira gyógyvizet iszom, panaszaim teljesen megszűntek. Meggyőződésem, hogy a Mira gyógyvíz nagyban hozzájárult ahhoz, hogy megérhettem századik születésnapomat is. A Mira gyógyvízzel való kedvező tapasztalataim miatt azóta bátran propagálom a gyógyvizet ismerőseim, barátaim és családom körében."

(Kiss Imre, Szeged)

Mira baby gyógyvíz

"Kipróbáltuk a Mira Babyt, és tényleg nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóó !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akkor kellett használnunk, amikor már a cici mellett kezdtük a szilárd ételeket. 1-2 hónapig volt székrekedés, az elején rettenetesen, aztán ahogy hozzászokott a kis gyomra, úgy javult a helyzet. De nem tudom mi lett volna Önök nélkül. Nagyon sokat segített a Mira Baby víz. Minden nap a cumisüvegébe a vizéhez öntöttem egy kicsit, és szépen helyrehozta. Nagyon szépen köszönjük !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

(Zöldi Andrea, Budapest)

Parádi kénes gyógyvíz

"A Parádi gyógyvíz a gazdag hazai gyógyvíz kínálatban is kitüntetett helyet érdemel, kevés még meglévő nemzeti kincseink közé sorolom. Engem életem során már többször kigyógyított az erős gyomor és bélhurutomból. Apámat is kigyógyította a gyomorfekélyéből ezelőtt vagy negyven éve, amikor csak tehette Parádi vizet ivott, és ma is kiváló egészségnek örvend 96 éves kora ellenére. Ennek az egyedülálló gyógyvíznek a gyógyító hatását már néhány napi fogyasztása után tapasztaltam mindig. Bőséges étkezéshez is ajánlom fogyasztását mindenkinek, mert jótékonyan segíti az emésztést. Kevesen tudják, hogy enyhíti a másnaposság kellemetlen tüneteit is. Ha nem tudtam kitérni a szeszes italt erőszakosan kínáló ember elől, mindig kértem a pincért, hogy hozzon nekem Parádi vizet, és nem szállt a fejembe a szesz. Sokan idegenkednek kénes illata miatt a fogyasztásától, de azt a kis kellemetlenséget, amit az illata okoz, a természetes szénsav tartalma miatt egyébként igen jóízű gyógyvíz előnyös tulajdonságai teljes mértékben ellensúlyozzák. Jó szívvel merem ajánlani mindenkinek, elsősorban a gyomor-bélrendszeri betegségek gyógyításához és mindenféle hurutos megbetegedés megelőzésére. Aki egyszer megkedveli, mert tapasztalja kedvező hatásait, többé nem akar lemondani róla. Megkímél sokféle drága és melléktüneteket okozó gyógyszer fogyasztásától."

(Oláh Tamás, Budapest)