Méregtelenítés Mira vízzel

Szokott tavaszi nagytakarítást tartani a lakásában? És a szervezetében.

Gondolt már valaha arra, hogyan érezné magát, ha egész életében folyamatosan dolgoznia kellene, pihenés és szabadság nélkül? Szervezetünk ezt teszi, a nap 24 órájában, megállás nélkül.
Ahogyan Önnek, szervezetünknek is szüksége van időnként egy kis pihenésre, hogy regenerálódjon. Tartson tavaszi nagytakarítást, salaktalanítson, méregtelenítsen és meglátja, teste meghálálja a gondoskodást.

Salaktalanításnál és méregtelenítésnél fontos, hogy először a beleket ürítsük ki.

1. lépés: béltisztítás

A leggyorsabb és leghatásosabb természetes hashajtó a Hunyadi János gyógyvíz, melynek fő alkotói a glaubersó és keserűsó. „…A keserűsó hatására megnő a bélben a folyadéktartalom, másrészt a keserűsó serkenti a bélfalat a béltartalom továbbítására, ennek eredményeképpen bekövetkezik a székletürítés. A glaubersós gyógyvizek átöblítik a bélcsatornát, leoldják a bélfalról a gyulladásos váladékot, nyálkát és a baktériumokat, majd mindezt eltávolítják a széklettel.
A gyógyvíz hatására csökkennek a bélben az erjedéses folyamatok és kevesebb a baktériumok által termelt méreganyagok mennyisége is. A glaubersós gyógyvíz hatására megindul a székletürítés és megszűnnek a beteg kellemetlen puffadásos panaszai…” (Dr. Zajkás Gábor)

2. lépés: méregtelenítés

Méregtelenítés során fogyasszon sok folyadékot, egyen sok gyümölcsöt, zöldséget, kerülje az alkoholfogyasztást, dohányzást. Ennek kiegészítéseként 3-6 héten át, kúraszerűen fogyasszon Mira gyógyvizet, naponta 2x1 dl-nyi mennyiségben, aztán tartson szünetet. A Mira víz kíméletesen tisztít, óvja belsőjét. Segít megemészteni a napközben bekapott falatokat, fogyókúrába építve pedig Ön is meglepődik, milyen könnyen szabadul meg a téli hónapokban felszedett súlytöbblettől.
A kúrát évente kétszer célszerű megismételni.

KEZDJE A TAVASZT A TISZTASÁG JEGYÉBEN!

Keresse a gyógynövényboltokban, gyógyszertárakban, élelmiszerboltokban!

További bejegyzések